logo
logo

Menu

Własny biznes?

Franczyza

Chilli Mili

Buduj z nami wyjątkową sieć restauracji 

Mamy dla Ciebie gotowe rozwiązanie

Zajrzałeś tu bo szukasz sprawdzonego pomysłu na biznes? Usiądź wygodnie i rozgość się – trafiłeś w odpowiednie miejsce, zostajesz tu na dłużej.

 

 

Zastanawiałeś się dlaczego kurczak w chrupiącej panierce jest tak uwielbiany przez konsumentów? A myślałeś nad tym dlaczego tak niewiele lokali decyduje się wprowadzić Go do swojego menu?

 

Uzyskanie wysokiej jakości, wydajności i ubranie tego w efektywną ofertę sprzedażową wymaga… WIEDZY.

WIEDZY, którą my posiadamy.

Za sukcesem lokali z chrupiącym kurczakiem stoi specyficzna technologia przygotowania, marynowania kurczaka, a następnie panierowania. Właściwej jakości produkty, które podajesz Swoim gościom, to punkt wyjściowy do doniesienia SUKCESU.

Olbrzymią zaletą właściwie prowadzonego lokalu z chrupiącym kurczakiem jest bardzo szeroki wachlarz klientów. Typowe burgerownie wołowe, nastawione są głównie na mężczyzn. W restauracji z chrupiącym kurczakiem z odpowiednio zaprojektowanym menu znajdą się zestawy dla dzieci, lekkie sałatki i tortille dla dziewczyn oraz ogromne zestawy i potężne kanapki jak nasz THE VIKING dla mężczyzn.

Wszyscy lubimy korzystać z promocji i dostawać GRATISY. Twoi klienci pokochają zimne napoje sprzedawane w systemie DOLEWKI. Dla klientów pozytywne wrażenie, że dostają coś za darmo, dla Ciebie sprzedaż wysoko marżowego produktu i kilkukrotny wzrost sprzedaży napojów w stosunku do tradycyjnych butelek czy puszek.

 

Wszystkie, wymienione wyżej cechy są niewielką częścią całej WIEDZY, którą zgromadziliśmy i która jest wykorzystywana w projekcie CHILLI MILI.

 

Takich miejsc brakowało na kulinarnej mapie Polski
dlatego stworzyliśmy miejsce w które wierzymy!

 

Nabieramy rozpędu!

Sieć rozwija się bardzo prężnie. Obecnie w Polsce funkcjonuje 9 lokali, 2 za granicą. Kolejne są w przygotowaniu do otwarcia.

Teraz Ty masz szansę być pierwszy w swoim mieście!

 

 

Chilli Mili

Już wiesz kim jesteśmy.

Teraz kilka słów o modelu współpracy jaki Ci proponujemy!

Przekonaj się, że to biznes dla Ciebie.

 

 

Wspieramy na każdym etapie inwestycji oraz przez cały okres trwania współpracy!

  • pomoc przy wyborze odpowiedniej lokalizacji,
  • projekt technologiczny pod lokal serwujący kurczaki przygotowany przez rzeczoznawcę sanitarnego,
  • nowoczesny, wyjątkowy projekt aranżacji wnętrza spójny dla wszystkich lokali Chilli Mili,
  • kompleksowe menu oparte w całości na daniach z kurczakiem w panierce. Pełne receptury wraz z food cost,
  • procedury operacyjne oraz standardy działania i obsługi klienta,
  • szkolenia oraz warsztaty dla Franczyzobiorców, menadżerów lokalu oraz pracowników,
  • materiały marketingowe, filmy reklamowe, zdjęcia z profesjonalnych sesji zdjęciowych, obsługę mediów oraz strony www
  • centralny system zamówień: jedno miejsce zakupów, konkurencyjne ceny, sprawdzony dostawca,
  • wsparcie oraz doradztwo również po otwarciu lokalu

 

 

BRAK OPŁAT FRANCZYZOWYCH
Nie pobieramy opłat miesięcznych.

 

 

Przewidywana suma inwestycji jest uzależniona jest od metrażu oraz stanu technicznego lokalu i wynosi około 200 000 PLN a opłata wstępna to jedynie 3 000 PLN.

 

Podstawowe wymagania sieci:

  • minimalna powierzchnia lokalu to 70 m²,
  • minimalna liczba mieszkańców – 10 tys.,
  • lokal w łatwo dostępnej i widocznej lokalizacji, o dużym natężeniu ruchu pieszego, preferowane witryny od strony ulicy,
  • przestrzeganie zasad prowadzenia działalności zgodnie ze standardami Chilli Mili („know-how” firmy),
  • zaangażowanie i umiejętności managerskich,
  • nie wymagamy doświadczenia w gastronomi!

Masz pytania?

Skontakuj się